​AIRCONDITION

AIRCONDITION SERVICE BEVARER DET GODE INDEKLIMA

Aircondition service er løsningen, der giver dig det gode indeklima i bilen – og så sikrer den en frisk og behagelig temperatur. Og faktisk så kræver et aircondition anlæg mindst et årligt eftersyn, hvis den skal fungere optimalt.

Hos HC Auto- & Dækcenter A/S i Bramming, hjælper vi kunder fra hele egnen. Vi giver dig den service, som din aircondition har brug for. Vi sikrer dig, at anlægget er fyldt og smurt, så temperaturen i bilen passer dig. Vi skal jo sikre, at du føler dig godt tilpas, og at din bil ikke lider af mindreværdskomplekser. For selvom du ikke tror det, så skal din aircondition faktisk også have foretaget regelmæssig service og vedligeholdelse ligesom resten af din flotte bil.

Bilens aircondition er et lukket system, som mister sin køleevne med tiden, fordi kølevæsken forsvinder. Det er derfor nødvendigt, at din aircondition kommer til eftersyn eller service. Ligesom alle andre elementer i din bil skal efterses og/eller repareres, så er service af aircondition altså ikke en undtagelse. Book derfor din tid hos HC Auto- og Dækcenter A/S, og så skal vi nok sørge for, at du står med en bil og en aircondition, der fungerer helt efter forskrifterne.

​SPAR PENGE MED AIRCONDITION SERVICE

Vedligeholdelse betaler sig. Det koster selvfølgelig lidt ekstra penge i starten, men så slipper du også for andre unødvendige reparationsomkostninger, som forårsages af bilens indeklima. Vores automekanikere er de bedste til at løse din airconditions problemer, og derfor bør du vende bilen forbi værkstedet, hvis du oplever de mindste problemer.

Vi har både erfaring i rensning af anlægget, tjek af sugetryk, indblæsningstemperatur og kondenseringstryk og med udskiftning af anlæggets kompressorer eller kondensatorer. Med vores dygtige mekanikere skal vi nok sørge for, at din aircondition bliver vedligeholdt og repareret, så temperaturen forbliver behagelig i din bil.

Vi har erfaret, at hvis du ikke efterser dit køleanlæg mindst en gang hvert andet år, så risikerer du, at den med tiden får nedsat sin køleevne eller faktisk helt mister sin effekt i bilen. Det skyldes, at den taber sit kølemiddel i løbet af året, eller at pollenfilteret trænger til en udskiftning. Og netop det synes vi ikke, at du skal udsættes for. Hos HC Auto- og Dækcenter A/S sørger vi for at opfylde dit anlæg med den korrekte mængde kølemiddel og skifte dit pollenfilter. Og så tjekker vi selvfølgelig, om din aircondition fungerer, som den skal, nu når vi alligevel er i gang.

​BLIV KONTAKTET
​HURTIGT

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Giv os et kald på 75 17 20 33 eller skriv en mail til hcautobramming@gmail.com

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AIRCONDITION SERVICE

Du er velkommen til at kontakte os for flere informationer eller en uforpligtende snak. Du kan enten ringe eller vende forbi værkstedet på Industrivej 40 i Bramming. Der er mange gode grunde til at få efterset bilens aircondition, og hvis du er i tvivl, så giver mekanikerne hos HC Auto- og Dækcenter dig gerne den gode smøre igen og igen.

På vores værksted er alle mekanikerne naturligvis uddannet og ved noget om, hvad de laver. Og så sørger de for at give alle vores kunder en god oplevelse, når de besøger os. For så længe vores kunder har det godt, så arbejder vi bedst.

Vi tjekker selvfølgelig aircondition på alle typer køretøje

  • Landbrugsmaskiner
  • Lastvogne
  • Personbiler
  • Arbejdskøretøjer
  • Varevogne

Industrivej 40, 6740 Bramming

​Telefon: +45 75 17 20 33

​E-mail: hcautobramming@gmail.com

VI ER ISO 9001 OG 14001 CERTIFICERED

​FIRMAINFO:

CVR-nr.: 26880319

SWIFT: skjbdk22

IBAN-nr: DK3877800002048270

PRIVATLIVPOLITIK

SOCIALE MEDIER

facebook-app-symbol

ÅBNINGSTIDER & VAGT

Åbningstider: Man-fredag 7.30-16.00

Døgnvagt: Nedenstående vagt numre kan bruges

Tel +45 75 17 20 33

Vagt +45 40 31 20 33

- Mobil +45 40 31 20 33 (Christian)

- Mobil +45 20 28 90 33 (HC)