SERVICE- OG AUTOVÆRKSTED

AUTOVÆRKSTED

Kan du blære dig med at eje en bil og på samme tid bo i Bramming, Ribe, Holsted, Esbjerg eller Vejrup/St. Darum? Så er der ikke længere grund til at lede på det store internet efter et autoværksted. Hos HC Auto- & Dækcenter A/S tilbyder vi nemlig at hjælpe dig med at servicere din bil, hvor vi udfører alt af fra udskiftning af dæk til undersøgelse af bilens aircondition.

Sommetider er det nødvendigt, at du får efterset din bil. Det kan være, at bilen skal have overstået det obligatoriske syn eller bare undersøges for bilsygdomme. Hos HC Auto- og Dækcenter A/S klarer vi det hele og meget mere. Vi ved, at din bil er uundværlig i dagligdagen, og at den selvfølgelig både skal se godt ud og køre ordentligt på vejene. Hvis du derfor er på udkig efter et autoværksted, bør du blot dreje rattet forbi Industrivej 40 i Bramming. Her tilbyder vi dig nemlig dygtige og erfarne mekanikere, der står til rådighed for dig, lige når du mangler os.

PROFESSIONELLE MEKANIKERE

Vi ved, at din bil er dit kæreste eje, og derfor behandler vi den også derefter. Vores mekanikere er veluddannede og ved, hvordan de skal håndtere enhver biltype – lige meget om det er en Mazda fra 86 eller en Audi fra 2019. Autoværkstedet arbejder nemlig med alle bilmærker og årgange på markedet og kalder os derfor eksperter inden for bilmekanik.

Vi forsøger på bedste vis at skabe et værksted, hvor du føler dig velkommen og hørt, og hvor mekanikerne smiler lidt mere, end de gør alle andre steder. Det værdsætter vi, og derfor tror vi også, at det har stor betydning for jer. Hos vores autoværksted hjælper vi dig med et hav af opgaver. Med vores brede kompetencekatalog giver vi dig det bedste resultat og udfører dine opgaver med fokus på kvalitet og professionalisme. Vi løser opgaven med en omhyggelighed, du skal lede længe efter – og på den måde undgår du, at bilen skal på værksted igen i løbet af kort tid. Og så giver vi dig de gode tilbud, som du næsten ikke kan sige nej til.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Har du brug for rådgivning, eller mangler du bare et uforpligtende tilbud på bilservice eller en bilreparation? Så grib allerede telefonen i dag og ring til HC Auto- og Dækcenter A/S. Vi står altid klar ved telefonen til at hjælpe netop dig med dine problemer. Om det er store eller små ting, så klarer vi det med stor professionalisme og et smil på læben.

Vi er nemlig en række mekanikere, der elsker vores arbejde og elsker at gøre en forskel for vores kunder. Når vores kunder forlader os, sørger vi for, at de er de gladeste kunder i Bramming-området, hvis ikke de gladeste i hele Danmark.

På vores autoværksted hjælper vi kunder fra hele egnen. Her kan du være helt sikker på, at din bil er i gode hænder og bliver behandlet efter forskrifterne under sit værkstedsbesøg. Vi er din bils bedste ven. Vi fortæller den sandheden. Vi nyder dens selskab, og vi er der, når den har brug for os.​

​BLIV KONTAKTET
​HURTIGT

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Giv os et kald på 75 17 20 33 eller skriv en mail til hcautobramming@gmail.com

Vi udfører Service & Reparation på alle typer køretøjer, herunder:

  • Lastvogne
  • Busser
  • Varevogne
  • Personbiler
  • Påhængs og Sættevogne
  • Trailer & Campingvogne

Vi må med vores stempel, udfører service i hele køretøjets garantiperiode også.​

Industrivej 40, 6740 Bramming

​Telefon: +45 75 17 20 33

​E-mail: hcautobramming@gmail.com

VI ER ISO 9001 OG 14001 CERTIFICERED

​FIRMAINFO:

CVR-nr.: 26880319

SWIFT: skjbdk22

IBAN-nr: DK3877800002048270

PRIVATLIVPOLITIK

SOCIALE MEDIER

facebook-app-symbol

ÅBNINGSTIDER & VAGT

Åbningstider: Man-fredag 7.30-16.00

Døgnvagt: Nedenstående vagt numre kan bruges

Tel +45 75 17 20 33

Vagt +45 40 31 20 33

- Mobil +45 40 31 20 33 (Christian)

- Mobil +45 20 28 90 33 (HC)