DÆKSKIFTE

DÆKSKIFTE – SKIFT TIL SOMMER OG VINTERDÆK

Du kender det. Den ene uge tager den anden, og du bliver ved med at udskyde dit dækskifte, og snart er det altså for sent. Dækkene lever ikke op til de sikkerhedsmæssige krav, der er for biler på vejene, og derfor er det altså også på tide, at du vender forbi dit autoværksted til et dækskifte.

Hos HC Auto- og Dækcenter A/S skifter vi rigtig mange dæk hvert år, og netop derfor er vi så gode til det. Hvis du allerede er ude at undersøge markedet for kvalificerede automekanikere, der kan skifte dækkene på din bil i løbet af 0,5 – så er du altså kommet til det rigtige sted. Om du er ejer af en lastvogn, landbrugsmaskine, et arbejdskøretøj, en campingvogn, trailer, sættevogn eller en almindelig personbil, så tilbyder vi at skifte dæk på dit køretøj.

Vores værksted er beliggende i Bramming, nær Gørding og Darum, og her tager vores automekanikere glædeligt imod dig, hvis du skal have hjælp til at få skiftet dine slidte dæk, eller hvis din vogn skal have helt nye hjul.

DÆKSKIFTE HAR STOR BETYDNING

Vi kan ikke sige det nok: Et dækskifte er af stor betydning for din bils sikkerhed og kørekomfort. Du ved, at det ikke er sikkert at køre med sommerdæk om vinteren og omvendt – for sommerdæk bremser dårligere på kolde veje, og vinterdæk ikke kan holde til de varme temperaturer. Og det kan få konsekvenser for din sikkerhed på vejene.

Lige meget hvilken type dæk du har, om det er sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, så skal du også være opmærksom på slidmønster, mønsterdybde, rengøring, afbalancering, dæktryk og efterspænding. Dine slidte dæk medfører nemlig, at din bremselængde stiger med op til 70% på våde veje, og forkert montering gør, at bilen ikke kører optimalt.

Selvom det ikke er lovpligtigt at bruge vinterdæk om vinteren, så anbefaler vi dig det for din egen sikkerheds skyld. Derudover råder vi dig til at tjekke dit dækmønster – for selvom din bil har fået nye støddæmpere, styretøj eller bremser, så hjælper det ingenting, hvis dine dæk er nedslidt. Du skal sørge for, at dine dæk har mindst 1,6 mm. dækmønster, og ellers bør du komme forbi os til en snak om dine dæk og din sikkerhed på vejene.

KOM FORBI VORES VÆRKSTED I BRAMMING

Hos HC Auto- og Dækcenter A/S giver vi dig den bedste rådgivning og vejledning, så du er sikker på, at bilen forlader værkstedet i topform. Vi hjælper dig både til at vælge de rigtige dæk og sætter dem hjertens gerne på for dig, hvis du gerne vil slippe for besværet selv. Kniber det med pladsen derhjemme til at have dine dæk liggende, hjælper vi dig naturligvis med at opbevare dem indtil næste dækskifte.

Det går hurtigt med et dækskifte, og hvis du vælger os, så kan du være helt sikker på, at din bil er i gode hænder. Vi tager imod dine opkald, om du har brug for vejledning, rådgivning, tjek, skifte eller bare har lyst til at sludre lidt. Du kan henvende dig til os på 75 17 20 33, og ellers er du også velkommen til at vende hovedet forbi værkstedet på Industrivej 40, 6740 Bramming, i nærheden af Gørding og Darum.

BLIV KONTAKTET HURTIGT

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer

  Kan du ikke lide kontaktformularer?

  Giv os et kald på 75 17 20 33 eller skriv en mail til hcautobramming@gmail.com

  Vi tilbyder at skifte dæk på alle køretøjer, herunder:

  • Landbrugsmaskiner
  • Lastvogne
  • Personbiler
  • Arbejdskøretøjer
  • Påhængs & Sættevogne
  • Trailere & Campingvogne
  • Varevogne
  • Busser